Elaboració

Tallem les botifarres a trossos i els fregim en una paella amb molt poc oli ja calent.
Un cop les botifarres es comencen a fer, afegim la picada d’all i julivert, remenem i afegim una mica de fumet i les cloïsses, que haurem netejat per que no portin sorra.
Ho tapem tot i deixem reduir fins que les cloïsses s’obrin.
Recordeu que les cloïsses que no s’obrin s’han de llençar !!
Ja tindreu a punt un “mar i muntanya” deliciós i molt senzill de preparar. Bon profit!!

Ingredients (Per 4 persones)

800 gr. de Butifarra de Porc de Palou
½ Kg de cloïsses
½ lt. de fumet de peix
1 cap d’all
10 gr. de julivert
100 cl. de oli d’oliva verge

  • Adreça: Paratge Can Canals Nou, s/n
    08250 Sant Joan de Vilatorrada, Barcelona

  • Mail: info@porcdepalou.cat

  • Telèfon: ++93 876 45 45