Elaboració

Pre-escalfem el forn a 150º C en funció mixta.
Pelem i netejem les patates i les tallem a làmines molt fines.
En una safata de forn fem un llit amb la nata líquida, i anem fent capes amb les patates laminades, una mica del parmesà ratllat i una mica de nata, i repetim la operació una parell de cops, acabant amb una capa de formatge ratllat Col·loquem la safata al forn durant 1 hora.

Esperem que les patates estiguin gairebé a punt per preparar a la brasa el “lagarto” fins que quedi ben daurat.
Servim el “lagarto” immediatament , acompanyat amb la guarnició.

Ingredients (per 4 persones)

800 gr. de “lagarto” marinat de Porc de Palou
1 kg. de patates
½ ltr. de nata per cuinar
5 gr. sal Maldon
200 gr. de formatge Parmesà ratllat
Pebre blanca

  • Adreça: Paratge Can Canals Nou, s/n
    08250 Sant Joan de Vilatorrada, Barcelona

  • Mail: info@porcdepalou.cat

  • Telèfon: ++93 876 45 45