Elaboració

Posem en un pot la poma pelada i tallada a trossos i afegim els 50 gr de sucre. El deixem que bulli a foc lent , fins que queda una compota.
A un bol o al robot posem el 1/5 l de crema de llet i els 200 g de formatge de cabra. Ho treballem fins que quedi una textura cremosa .
En una paella fem la ceba a foc lent, amb una mica d’oli i sucre fins que quedi cuita.

Muntem la coca:
Posem al pa de coca una mica de la crema muntada , després posem talls de Donja llescats ben prims i al damunt la ceba i una mica de confitura de poma.
Ho escalfem al forn i ho servim.

Ingredients

Un tros de pa de coca
200g de formatge de cabra
1/5l de crema de llet
100 gr Donja de Palou
100 gr Ceba
50 gr Sucre
10 cl Oli
2 Pomes

  • Adreça: Paratge Can Canals Nou, s/n
    08250 Sant Joan de Vilatorrada, Barcelona

  • Mail: info@porcdepalou.cat

  • Telèfon: ++93 876 45 45