Elaboració

Amanim la galta amb sal i pebre i la confitem amb oli de girasol , 4 grans d'all , llaurer i farigola a foc molt suau durant 3 hores tapades.
Netejem els xampinyons, els eixuguem per que no tinguin aigua i els trossejem.
Els fem saltejats amb all picat i la ceba comfitada .
Rectifiquem de sal .
Omplim un motlle de plum cake amb la barreja de la galta esmicolada i els xampinyons , tapem amb film, li posem un pes al damunt i ho deixem refredar a la nevera per que quedi ben compactat.
Muntem el sandvitx: Posem entremig de les llesques de pa dues làmines de formatge i al mig el tros de terrina de galta d’un dit de gruix.
Planxar amb una mica de mantega , i un cop torrat el tallem i decorem amb la crema d'alvocat al damunt.

Per la crema d’ alvocat:
Triturar-ho tot junt i guardar la crema dins una mànega pastissera.

Ingredients (Per 4 persones)

4 Galta de porc de Palou sense os
Oli de gira-sol
5 dents d’all
Sal., pebre, llorer I farigola
Xampinyons – 100gr.
Ceba confitada 100 gr.
2 llesques de pa de motlle
Formatge tendre – 50 gr.
Mantega

Per la crema d'alvocat:
Alvocat al punt – 1 unitat
Suc de ½ llimona
Un rajolí d’oli d’oliva
Sal
Unes gotes de tabasco

  • Adreça: Paratge Can Canals Nou, s/n
    08250 Sant Joan de Vilatorrada, Barcelona

  • Mail: info@porcdepalou.cat

  • Telèfon: ++93 876 45 45