Elaboració

Per el fons de carn:
Rossejarem la carn , l’all una mica aixafat , les verdures tallades (el tomàquet l’afegirem desprès), i les herbes.
Afegim el tomàquet, i el vas de vi negre, deixant que s’evapori.
Afegim l’aigua i deixem que es faci a foc lent durant unes 4 hores.

Per el sofregit:
Sofregim amb oli d’oliva l’all, seguidament la ceba, el pebrot i ho deixem confitar a foc lent.
Afegir el tomàquet i seguim confitant el sofregit una hora.

Per preparar la costella:
Rostir les tires de costella al forn a 120º durant 2 hores.
Si la prepareu amb cocció al buit a baixa temperatura, seguiu les instruccions del vídeo.

Cremós de farigola:
Muntem un all i oli amb la batedora : posem tots els ingredients al vas i ,sense aixecar el turmix al principi, anem muntant el cremós. Rectifiquem de sal al final.

Cocció de l'arrós:
Posem el sofregit i l’arròs a la paella i el rossejarem.
El mullem amb el brou calent ( 2 mides de brou per 1 d’arròs) i coem: 5 minuts a foc fort, 5 minuts a foc fluix.
El posem al forn amb les costelles i li deixem 5 minuts a 180º C que s’acabi de coure. Abans de servir-lo a taula el deixem reposar 5 minuts més i el servim amb uns puntets de cremós de farigola.

Ingredients (Per 4 persones)

Per el fons de carn:
Tires de costella de Porc de Palou
All, pastanagues, ceba, tomàquet
Farigola i 1 fulla de llorer
Un vaset de vi negre
Aigua

Per el sofregit:
2 cebes dolces picades
2 pebrots verds picats
2 dents d’all picats
50 gr Tomàquet fregit

Cremós de farigola:
1 ou
200 gr d’ oli de gira-sol infusionat amb farigola
5 gr d’all
Sal

  • Adreça: Paratge Can Canals Nou, s/n
    08250 Sant Joan de Vilatorrada, Barcelona

  • Mail: info@porcdepalou.cat

  • Telèfon: ++93 876 45 45