Elaboració

Amanim les galtes amb sal i pebre.Les posem amb l’oli de girasol, els grans d’all, el llorer i la farigola , i les confitem a foc molt suau durant 3 hores en una olla tapada.
Un cop fredes, les tallem molt primes com un carpaccio i les amanim amb la salsa.
Per fer la salsa, ajuntem tots els seus ingredients i triturem fins aconseguir una salsa ben fina.
Decorem el plat amb unes tàperes fregides i julivert picat.
Aquest plat es menja fred, es ideal per un ápat d’estiu.

Ingredients (Per 4 persones)

4 Galtes sense os de Porc de Palou
Oli de gira-sol per confitar les galtes
4 dents d’all
Sal, pebre, llorer I farigola

Per la salsa:
100 grs de tonyina amb el seu oli
2 Rovells d’ou bullits
8 Tàperes
100 grs de Maionesa
3 filets d’ Anxoves en oli
8 Olives farcides
El suc de 1 llimona
Un rajolí d’oli d’oliva extra verge

  • Adreça: Paratge Can Canals Nou, s/n
    08250 Sant Joan de Vilatorrada, Barcelona

  • Mail: info@porcdepalou.cat

  • Telèfon: ++93 876 45 45