Elaboració

Coure la presa de Porc de Palou al forn a 150 °c – durant 2 hores, la deixem refredar a la nevera.
La tallem a fines lamines.
Separem les fulles de l'enciam i les deixem amb aigua molt freda.
Ttallem la poma a lamines fines amb la pell i la deixem amb aigua i llimona.
Traiem les crostes al pa de motlle, tallem a daus i fregim.
Triturem tots els ingredients de la salsa i deixaem a la nevera fins el moment de servir.
Posem les fulles al plat i anem col·locant una mica de tots els elements a sobre , acabem amb la salsa , un raig d’ oli oliva verge i sal Maldon.

Ingredients (Per 4 persones)

½ presa de porc de Palou marinada
4 cabdells d' enciam , si podeu de la varietat de sucre
1 poma verda
2 llesques de pa de motllo
50 gr. encenalls de formatge

Per la salsa :
100 gr. Maionesa
1 ou dur picat
1 dent d’ all picat
2 filets anxoves
1 c. s mostassa Dijon
1 c.s julivert picat
1 c.s salsa de soja

  • Adreça: Paratge Can Canals Nou, s/n
    08250 Sant Joan de Vilatorrada, Barcelona

  • Mail: info@porcdepalou.cat

  • Telèfon: ++93 876 45 45

/gmap.js">