Elaboració

- Tallem un quadrat de pasta de full i el pintem amb ou.
Saltegem la ceba pelada i tallada a juliana.
La posem sobre la pasta de full i ho fem coure uns 8-10 minuts al forn a la temperatura que marquin les instruccions del paquet de pasta de full.
Saltegem la poma pelada i sense el cor tallada a lamines amb un xic d’ oli i sucre.
Marquem el secret pels dos costats i el laminem.
Muntem la coca : posant intercalats la poma i el secret.
Abans de servir-ho a taula, escalfem la coca uns 5 minuts al forn.
Bullim la nata , i afegim el formatge .
Deixem reduir i ho amanim amb sal i pebre.

Xip de col kale :
La posem al forn uns 5 minuts a forn fluix fins que quedi cruixent.

Acabat de la coca :
Un cop surt la coca del forn , li posem la salsa per sobre i la xip de col kale.

Ingredients (Per 4 persones)

1 paquet de pasta de full congelada
1 poma golden
2 cebes tendres
400 gr de secret marinat de Porc de Palou
1 ou

200 gr. Nata
50 gr. Formatge parmesà ratllat
Sal i pebre

  • Adreça: Paratge Can Canals Nou, s/n
    08250 Sant Joan de Vilatorrada, Barcelona

  • Mail: info@porcdepalou.cat

  • Telèfon: ++93 876 45 45