Elaboració

Prepararem la costella , salpebrant-la prèviament al gust de cadascú, per cuinar-la al forn amb un 50% de vapor (si es possible) i a 120º C durant 1h 20’.

Salsa:
Prepararem la salsa barrejant els 100 gr de mel y els 100 cl de salsa de soja y ho posem a bullir durant 5 minuts.

Pintem amb la salsa les barnilles de costella mentre es van daurant.
Un cop ja estàn daurades, les emplatem afegint un punt de sal en escates (tipus Maldon) i una mica de sèsam per decorar.

Ingredients (Per 4 persones)

12 barnilles de costella tires de Porc de Palou (3 barnilles de costella per persona)
100 cl de salsa de soja
100 gr. de mel
Oli d’ oliva verge extra
Sal
Pebre
Llavors de sèsam

  • Adreça: Paratge Can Canals Nou, s/n
    08250 Sant Joan de Vilatorrada, Barcelona

  • Mail: info@porcdepalou.cat

  • Telèfon: ++93 876 45 45