LA TRADICIÓ COMENÇA UN DIA

PORC DE PALOU

La nostra marca agafa el seu nom del PLA DE PALOU, al bell mig del Pla de Bages, on des de fa més de cinquanta anys MAFRICA va iniciar la seva activitat. El nostre compromís amb la qualitat ens va portar a engegar un projecte engrescador, i desprès d'anys de recerca, us en presentem orgullosos el resultat: una carn d 'excel·lents característiques organolèptiques.

Amb PORC DE PALOU hem volgut recuperar el sabor tradicional, el plaer de menjar una bona carn, gràcies a un treball d'encreuament de la raça Duroc i a un acurat i respectuós procés d'engreix en granges de proximitat , situades totes a la Catalunya Central, a pocs kilòmetres de les nostres instal·lacions.


Saber-ne més

CERTIFICACIONS

Recepta d'arròs amb costella de PORC DE PALOU

Fes una ullada al nostre llibre de receptes de

PORC DE PALOU

Llibre de receptes
últimes novetats

BLOG

img
ARTICLES

En aquest apartat trobareu informació variada relacionada amb el projecte Porc de Palou.

Saber-ne més
img
NOTÍCIES

Us mantindrem al corrent de totes les novetats: nous productes, treballs de R+D, ...

Saber-ne més
img
ESDEVENIMENTS

Descobriu totes les fires i els actes del nostre territori on ha participat Porc de Palou.

Saber-ne més