Porc de palou

La tradició comença un dia


La nostra marca agafa el seu nom del PLA DE PALOU, al bell mig del Pla de Bages, on des de fa més de cinquanta anys MAFRICA va iniciar la seva activitat. El nostre compromís amb la qualitat ens va portar a engegar un projecte engrescador, i desprès d'anys de recerca, us en presentem orgullosos el resultat: una carn d 'excel·lents característiques organolèptiques:


- GUSTOSA, com la que cuinava la nostra àvia.


- TENDRA, ideal per nens i gent gran.


- MES SALUDABLE, amb totes les propietats nutricionals que la carn de porc de qualitat té per naturalesa, sense més afegits.




Amb PORC DE PALOU hem volgut recuperar el sabor tradicional, el plaer de menjar una bona carn, gràcies a un treball d'encreuament de la raça Duroc i a un acurat i respectuós procés d'engreix en granges de proximitat , situades totes a la Catalunya Central, a pocs kilòmetres de les nostres instal·lacions.

El trobaràs a la teva BOTIGA DE CONFIANÇA, cansaladeries o carnisseries, botigues de proximitat que mimen i coneixen als seus clients, que coneixen el producte que treballen i tenen un tracte directe amb els seus proveïdors. També en pots gaudir a restaurants enamorats de la seva feina i espais gastronòmics on menjar sigui molt més que treure'ns la gana.


R+D+i

El nostre equip treballa constantment per poder servir-vos el millor producte


Objectiu: millorar la qualitat de la carn de Porc de Palou
Col·laboradors: Empreses Ramaderes i Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA)
Subvenció : Ajuts a la cooperació per a la innovació: Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER) i Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP)

producte

El plaer de la millor carn


Tenim molt en compte l'alimentació dels animals, amb pinsos preparats especialment a base de cereals i lleguminoses, i complementada amb greixos vegetals les ultimes setmanes d'engreix. Una bona alimentació i un tracte respectuós ,son imprescindibles per aconseguir la qualitat final de la carn, amb la justa mesura de greix infiltrat que la fa saborosa, agradable al paladar i no obstant , lleugera i fàcilment digerible.

Aquestes qualitats fan del PORC DE PALOU, una carn molt recomanable per el consum diari de les nostres famílies.

nutrició

A Porc de Palou treballem per oferir-vos un producte d’alta qualitat nutricional


La carn de porc ha estat requalificada recentment per la OMS dins la categoria de les “carns blanques”, i per tant recomanable per incloure-la a la majoria de dietes, per l’alt valor biològic dels nutrients que conté:

Greixos insaturats

La carn de Porc de Palou aport un alt contingut de greixos insaturats, beneficiosos per la nostra salut.

Proteïnes

Són fàcils de digerir i d'alt valor biològic. Bones per a la formació de la musculatura.

Vitamina B12

Exclusiva dels aliments d'origen animal. Fonamental per a la formació de glòbuls vermells.

Vitamina A

És un dels antioxidants més potents. Important per a la vista i el creixement dels ossos.

Magnesi

Ajuda a regular els nivells de glucosa en sang. Dóna suport al sistema immunitari.

Seleni

Oligoelement essencial. Desenvolupa un paper important en la desintoxicació del cos.



Blog

Les últimes novetats de Porc de Palou les trobaràs aquí.
entra

contacte

Si vols rebre més informació sobre l'empresa o els nostres productes, no dubtis en contactar-nos!
  • Adreça

    Paratge Can Canals Nou, s/n
    08250 Sant Joan de Vilatorrada, Barcelona

  • Telèfon

    +93 876 45 45

  • Email

    porcdepalou@mafrica.es