skip to Main Content

En la recerca dels valors i del sabor tradicional neix el Porc de Palou, amb l’encreuament de les races Duroc, Landrace x LargeWhite i amb un procés acurat d’engreix per aconseguir un producte d’alta qualitat per a tota la família.

Després d’anys de treball estem orgullosos d’oferir-vos un porc com el que la nostra àvia cuinava i recuperar el plaer de la millor carn, per a cada dia.

porc

Gustosa

Posem especial atenció en el benestar i en l’alimentació dels porcs per aconseguir una carn de la màxima qualitat. Només amb la tria dels millors aliments i fent un seguiment de les nostres granges aconseguim el gust del Porc de Palou, tenint especial atenció amb els greixos infiltrats per tal que aquests siguin insaturats.

Tendra

Als darrers anys la producció d’un tipus de porc molt magre, ideal per a la indústria dels embotits cuits i en línia amb les demandes de molt consumidors de carns sense greix, ha tingut com a resultat uns lloms eixuts i no gaire agradables al paladar.

Gràcies al bon tracte que tenim durant el procés de creixement dels porcs, així com la cura al moment del sacrifici, aconseguim que el Porc de Palou tingui una textura tendra i fàcil de mastegar.

Saludable

El porc no és un animal magre. Per naturalesa és gras i el que importa és que el seu perfil de greix sigui saludable. Les proteïnes que conté són d’alt valor biològic i molt fàcils de digerir. A més, conté vitamines i minerals encarregats de regular moltes funcions del nostre organisme.

Podem menjar Porc de Palou cada dia perquè reuneix tots els requisits de salut, té bones propietats organolèptiques i a un preu a l’abast de totes les famílies.

mapa-granges

Com viu el Porc de Palou?

El PORC DE PALOU prové de granges de molt aprop, de les comarques del Bages, el Berguedà i Solsona. Això possibilita que l’estrès pels animals sigui el menor possible, ja que el temps de transport fins a l’escorxador és molt curt.

Una vegada els porcs són a Mafrica, tenen un temps de descans de dos a cuatre hores abans del seu sacrifici. Amb això volem garantir el compliment de les normes de benestar animal i oferir als nostres clients una carn de qualitat superior.

La carn del PORC DE PALOU és bona, més gustosa i tendra que altres tipus de porc, gràcies a la raça a la que pertany, l’alimentació dels animals mentre creixen, els pocs quilòmetres que viatgen i la calma que tenen abans del sacrifici.

intro-porc-de-palou

Per què és
diferent de la resta?

Perquè tenim molt en compte la importància de l’alimentació dels porcs. Fem alimentació especial durant les últimes vuit setmanes (quatre setmanes amb una alimentació molt bona i les quatre últimes abans del sacrifici, excel·lent). Controlem els greixos de l’alimentació de les dues últimes setmanes, vigilant que siguin poliinsaturats.

Hem controlat moltíssim l’origen i les característiques del pare i la mare de cada porc per assegurar-nos que siguin animals sans i ben formats

Back To Top